Kaymakamlık Türkiye Ekonomisi Tüm Çıkmış Sorular KPSS ve Kurum Sınavları İçin Prof. Dr. Yüksel Bilgili Bayraktar  - Kitap

Kaymakamlık Türkiye Ekonomisi Tüm Çıkmış Sorular

KPSS ve Kurum Sınavları İçin

1. Baskı, 
Mayıs 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
153
Barkod:
9786257820240
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, özellikle Kaymakamlık ve Kurum sınavları için önemli olan Türkiye Ekonomisi sorularının yapısının doğru analiz edilebilmesi için kaleme alınmış Kitapta iki tip soru kalıbı bulunmaktadır:
Birincisi, Türkiye ekonomisi tarihi ile ilgili çıkmış sorular. Bu sorular incelendiğinde, çıkan soruların belirli noktalar üzerine yoğunlaştığı görülecektir. Yoğunlaşılan noktalar, kalkınma planları, krizler, istikrar politikaları ve ekonomi politikalarındaki dönüşümler gibi unsurlardır.
İkincisi, güncel ekonomik veriler ile ilgili çıkmış sorular. Bu sorular incelendiğinde hangi verilerin soru değeri olduğu, hangi verilerin takip edilmesi gerektiği ile ilgili fikir sahibi olunabilir.
Soruların tümü detaylı çözülmüş. Ayrıca Türkiye ekonomisi ile ilgili çıkmış tüm sorulara ilave olarak kitabın sonunda dört adet Türkiye ekonomisi denemesi ve çözümleri yer almaktadır. Deneme sınavındaki soru sayısı belirlenirken Kaymakamlık Sınavı referans alınarak her bir denemede 10 adet soru sorulmuş.
(Önsözden)