Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği İyi Performanstan Muhteşem Performansa Elaine K. McEwan, Necati Cemaloğlu  - Kitap

Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği

İyi Performanstan Muhteşem Performansa

3. Baskı, 
Mayıs 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
272
Barkod:
9786052411995
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
188,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği kitabı, kuramla uygulama arasındaki bağı kurma, yaşanan sorunlara pratik çözümler bulma açısından okuyuculara işe vuruk öneriler sunmaktadır.
Okul yöneticisinin yeterlik alanlarında yetkinlik düzeyini artırması, entelektüel birikimini üst düzeye çıkarması, deneyim ve öngörülerle yönetsel davranışlarını sergilemesi, etkili okul yönetiminin oluşmasında önemli bir role sahiptir. Okul yöneticisinin kolaylaştırıcı özelliği, örgütsel yaşamın ağır iş yükünün azaltılmasında önemli rol oynar. Okulun değişen koşullara göre değişme refleksini zinde tutması, etkili okul kültürünün yaratılması, harekete geçirici davranışların sergilenmesi, okulun üretici bir kimliğe kavuşması ve paydaşlarına katkıda bulunan bir yapıya sahip olması, istenen ve beklenen bir durumdur. Bu sebeple, Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği kitabı okur kitlesine zengin bir içerik sunmakta, farklı bilgi ve beceriler kazandırmayı hedeflemektedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
İletişim Uzmanı
.
Eğitimci
.
Vizyon Sahibi
.
Kolaylaştırıcı
.
Değişim Uzmanı
.
Kültür Mimarı
.
Harekete Geçirici
.
Üretici Okul Yöneticisi
.
Karakter Mimarı
.
Katkıda Bulunan