Test Bank For YDS Yasin Aslan  - Kitap

Test Bank For YDS

1. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
309
Barkod:
9786055542368
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Günümüzde yabancı dil öğrenme ihtiyacı, teknolojik gelişmeleri ve küreselleşen dünyayı yakalamak için zorunluluk haline gelmiştir.
Ülkemizde yabancı dil seviyesini ölçmek için yapılan YDS ve Öğretmenlik Alan sınavlarında başarılı olabilmek için özellikle okuduğunu anlama, kelime bilgisi, çeviri kabiliyeti ve dil bilgisi becerilerinin ileri düzeyde olması gerekir. Bu tür sınavlara giren adayların en çok zorlandıkları bölüm, soruların büyük bir bölümünü teşkil eden kelime bilgisi ve okuduğunu anlama sorularıdır. Bu nokta göz önüne alınarak, bu kitapta özellikle dilbilgisi, kelime ve okuduğunu anlama soruları üzerinde durulmuş; testlerdeki soru sayıları belirlenirken, okuyucunun sıkılmaması dikkate alınmıştır. Diğer taraftan ILTS, TOEFL, TOEIC, FCE gibi uluslararası geçerliliğe sahip sınavlarda dilin dört temel becerisi olan okuma, yazma, konuşma ve dinlemenin iyi bir şekilde edinilmesi gerekir.
Bu kitap, gerek yabancı dil yeterlilik sınavlarına hazırlanan adayların, gerekse mevcut dil becerilerini geliştirmek isteyen kişilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte hazırlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Tüm Gramer Konularıyla İlgili Çok Sayıda Test
.
Çok Kullanılan Kelimelerle İlgili Kelime Testleri
.
Okuma Parçaları ve Soruları
.
Mini Deneme Sınavları
.
Fiiller, Anlamları ve Kullanımları ile İlgili Örnekler