Windows Vista'yı Keşfedin Breakthrough Windows Vista Joli Ballew, S.E. Slack  - Kitap

Windows Vista'yı Keşfedin

Breakthrough Windows Vista

1. Baskı, 
Nisan 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x23
Sayfa:
288
Barkod:
9789755095431
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
0
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Windows Vista’yı Keşfedin kitabı ile Resimler, Müzik, Video, Media Center, Günlük Yaşam başlıkları altında Windows Vista’nın medya özelliklerini içeren onlarca eğlenceli projeden birini seçin ve bu renkli rehberle bilgisayarınızla yapabileceğiniz şaşırtıcı uygulamaları keşfedin.
Windows Vista’yı Keşfedin kitabında Windows Vista’daki yenilikleri ve İnternet’e bağlanmak, yeni kullanıcı hesabı eklemek gibi temel görevleri nasıl gerçekleştireceğinizi; en güncel fotoğraf kitaplığının nasıl oluşturulacağını; Windows Fotoğraf Galerisi ile temel görevlerin gerçekleştirilme yollarını; dijital başyapıtlarınızı paylaşmakla ilgili seçeneklerinizin neler olduğunu; müzikleri dinleme, paylaşma, yönetme yöntemlerini öğreneceksiniz. Video kitaplığınızda ince ayarlar yaparak dışarıdan video görüntüleri alıp hızlı film hazırlayarak ve tek başınıza iki video projesine girişerek videolarla çalışma konusunda deneyim kazanacaksınız. Medya dosyalarını düzene koymak ve bunlara erişmenin yanı sıra Media Center’ın diğer Windows Vista programlarıyla nasıl çalıştığını inceleyeceksiniz. Son olarak, ebeveyn denetimleri, oyunlar, Web taraması, e–posta gibi özelliklerin kullanımıyla Windows Vista’nın günlük yaşamınızı nasıl etkileyebileceğini göreceksiniz.
Windows Vista’yı Keşfedin ile Vista’da sizi en çok ilgilendiren konuyu seçin ve ilginizi çeken özellikleri keşfetmeye başlayın!