Satışçılara Öneriler Prof. Dr. Erdoğan Taşkın  - Kitap

Satışçılara Öneriler

1. Baskı, 
Ocak 2006
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
96
Barkod:
9789756797693
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
35,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Satışçılara Öneriler satış amaçlarına erişmek ve satış hedeflerine ulaşmak için çok uğraşan profesyonel satış gücü için satışlarını yükseltebilecek hatırlatma ve önerilerde bulunmaktadır. Kişisel satış ve bu güç görevin pazarlama uygulamaları ile ilgili evrensel kurallarını anlamak isteyen ve iadesiz satış yaparak müşterisine kaliteli hizmet vermek isteyen kişiler ve işletmeler kitabın satırları arasında bu ipuçlarını bulabileceklerdir.
Satışçılara Öneriler gün içinde onlarca satış noktası ziyaret eden, sorun çözen, sipariş alan, tanzim teşhir yapan, fatura kesen ve gerektiğinde ürünü teslim eden satışçılara yönelik olarak hazırlanmıştır. Sıcak satışla birlikte önce sipariş alan sonra ürünü teslim eden soğuk satış şeklinde çalışan satış elemanları da burada faydalı bilgiler bulabilirler.
Tıbbi Mümessil gibi ürünün doğrudan alıcısına hitap edilmeyen dolaylı satış şekilleri ve ürünlere göre değişen diğer satış şekilleri için konu ile ilgili önerilerde bulunmak kolay ancak insanlarla ilgili olan konularda önerileri uygulamak zor olabilir. Ancak, uygulama ve bilgi birikimi ile kazanılan deneyim, sürekli öğrenme ve satışla ilgili kitapları okuyarak bir ölçüde satışları yükseltmek mümkün olabilir. (Tanıtım’dan)