Analiz İktisat Çözümlü Soru Bankası (2 Cilt) Yrd. Doç. Dr. Erol Bulut, Muzaffer Ulusoy  - Kitap

Analiz İktisat Çözümlü Soru Bankası

(2 Cilt)

4. Baskı, 
Mayıs 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
2020
Barkod:
9786059525213
Kapak Türü:
Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Analiz İktisat çözümlü Soru Bankası, iki ciltten oluşmaktadır. I.cilt içerisinde Mikro İktisat, Uluslararası İktisat, Ekonomik Büyüme, Kalkınma Ekonomisi, İktisadi Düşünceler Tarihi ve Türkiye Ekonomisi; II.cilt içerisinde ise Makro İktisat ve Para-Banka dersleri bulunmaktadır.
Kitap, konu sırasına göre yaklaşık 1900 sorudan oluşmaktadır. Diğer yandan kitapta 800'e yakın önemli not, karşılaştırmalı tablo ve özet tabloları içeren "Nokta Analiz" kısımları bulunmaktadır. Kitapta yaklaşık 400'e yakın Matematiksel İktisada yönelik detaylı çözümlerin yapıldığı soru bulunmaktadır.
Kitabın I.cildinin hemen başında tüm kurum sınavları ve KPSS'ye yönelik soru analizi yer almaktadır. Bu analizde, soruların dersler itibariyle hangi konulardan ve nasıl sorulduğuna dair detaylı açıklamalara yer verilmiştir. Kitap, KPSS, kurum sınavları ve mülakatlara hazırlanan öğrencilerin yanında, üniversitede İktisat dersleri alan öğrenciler için de yardımcı bir kaynak olarak hazırlanmış ve iki cilt birlikte satılmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
1. Cilt:
.
Mikro İktisat
.
Uluslararası İktisat
.
Büyüme – Kalkınma
.
Türkiye Ekonomisi
.
İktisat Tarihi
.
2. Cilt:
.
Makro İktisat
.
Para – Banka