Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi Ahmet Aktaş  - Kitap

Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi

0. Baskı, 
2001
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
448
Barkod:
9789753530712
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu eser, yiyecek ve içecek faaliyetinin olduğu her tür işletmeler, kurumlar, kuruluşlar ile yaygın eğitim kurumlarındaki öğrenciler, öğretim elemanları, çalışanları ve yönetim kademelerindekilerin yararlanabileceği bir özelliğe sahiptir. Genişletilmiş bu ikinci baskıda Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri şeklinde yeni bir bölüm eklenmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Ağırlama ve Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Önemi – Hizmetlerin Verildiği İşletmeler, Yiyecek ve İçecek Bölümünün Örgütsel Yapısı – Bütçeleme
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Mönü Planlaması Geliştirme ve Fiyatlama
.
Yiyecek ve İçecek Bölümü Mutfak Planlaması
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrol Sisteminin (Süreç) Anlamı, Amaçları ve Aşamaları
.
İçecek Maliyet Kontrol Süreci
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde İşgücü Maliyet Kontrolü
.
Ağırlama Hizmet İşlemlerinde Ziyafet (Banquet) Organizasyon Önemi ve Yönetimi
.
Yiyecek – İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Departmanı İş Tanımları
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Departmanı İş Tanımları