İmalatta Mükemmellik Yolu Kiyoshi Suzaki  - Kitap

İmalatta Mükemmellik Yolu

1. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
285
Barkod:
9786055090357
Kapak Türü:
Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Küresel pazarda rekabet gücünü arttırmak üzere işyerini ve çalışma koşullarını geliştirmek, kaliteyi arttırmak ve sürekli iyileştirme tekniklerini yerleştirmek için insanlar ile teknikleri birleştirmenin eşsiz yolları.
Bu kitapta, birçok gerçek durumda uygulanmış akıllı imalat teknikleri bulacak ve bunların güçlü sonuçlar yaratacak şekilde nasıl bütünleştirildiğini öğreneceksiniz. İnsanların geleneksel akla nasıl meydan okuduklarını ve bütünsel organizasyonun hedeflerini gerçekleştirmek için farklı organizasyonların nasıl bir arada çalıştıklarını göreceksiniz.
Dünyada rekabet şiddetleniyor. Pazarın talebi hızla değişiyor. Fabrikadaki insanlar açısından, bu kitap sürekli iyileştirme teknikleri verecek ve bunun içyüzünü anlamalarını sağlayacaktır.
Ofislerdeki insanlar açısından kitap, fabrikayla aralarındaki uçuruma köprü kurma fırsatını verecektir. Ayrıca benzer bir disiplini ofis ortamına uygulamayı düşünmek için bir yöntem de sağlayacaktır.
Tepe yönetimi açısından kitap, rekabetçi konumlar oluştururken insanları ve teknikleri birbirlerine bağlayarak, şirket faaliyetini daha iyi bir perspektifle bütünleştirmeye hizmet edecektir.
Öğrenciler açısından, gerçek imalat dünyası hakkında daha ileri bir bilgi edinmelerine yardımcı olacak, bu dünyanın neye benzediğini ve oraya girmek için hangi becerilerin gerektiğini öğretecektir. Kitapta çok sayıda şekil ve kolay terim kullanıldığı için, yeni başlayanlar bile metni güçlük çekmeden izleyebilirler.