Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı:30 Mayıs 2012 Prof. Dr. Bahri Öztürk

Fasikül Aylık Hukuk Dergisi Sayı:30 Mayıs 2012

1. Baskı, 
Mayıs 2012
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
46
Barkod:
1309432712055
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
9,00
Stoktan hemen gönderilir.
Ürün Açıklaması
Ceza Hukukunda Yeni Bir Ses!
Editörlüğünü Bahri ÖZTÜRK'ün yaptığı "Fasikül" dergisi okuyucuyla buluşuyor. Hukuk dünyasına renk ve zenginlik katmayı amaçlayan dergiye her ay Yayınevimizden ve kitapçılardan ulaşabilirsiniz.
Neden Fasikül?
"TC İstanbul Kültür Üniversitesi Ceza Hukuku ve Araştırma Merkezi, kısaltılmış adıyla CEHAMER, "söz uçar, yazı kalır" özdeyişinden hareketle; yönetmeliği uyarınca yapmak zorunda olduğu bilimsel etkinliklerin neticesinde ortaya çıkan değerli bilgilerin uçup gitmemesi, bilakis bunların hem akademisyenlerin ve hem de uygulamacıların kullanımına sunulabilmesi için bir dergi çıkarmaya karar verdi.
Bu dergi her hafta veya 15 günde bir hiç olmazsa ayda bir ama mutlaka çıkmalıydı. Bu dergi, çıkarmış olmak için çıkmamalı; okunmak, kullanılmak, kısacası işe yaramak için çıkmalıydı.
Editör'den
Ürün Konu Başlıkları
.
Bir Adaletsizlik Örneği: Ücret Gelirlerinin Vergilendirilmesi, Doç. Dr. Funda BAŞARAN YAVAŞLAR
.
Korunma Gereksinimi Bakımından Tarihi – Eski Eserleri (Kültür Varlıklarını) Tanımlama Yöntemleri ve Terim Sorunu, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nihat KANBUR
.
İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin Önlemlerin Alınmaması Sebebiyle İşçinin İş Görmekten Kaçınma Hakkı, Dr. Yeliz BOZKURT GÜMRÜKÇÜOĞLU
.
Der Wasserkonflikt an Euphrat und Tigris, Metin AKSOY