Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Mühendisliğine Giriş
Ocak 2020 / 1. Baskı / 472 Syf.
Fiyatı: 42.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Gıda Mühendisliğine Giriş kitabı; gıda bilimi ve mühendis­liğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitap kısaca; sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve verimlilikte üretimi için gerekli olan temel bilgileri sunmaktadır. Konularının gıda bilimi ve mühendisli­ğinin temel bilgilerini içermesinin yanında gıda mühendislerinin, gastronomi uzmanlarının, diyetisyenlerin, gıda teknikerlerinin ve aşçıların çalışma alanları ile ilgili olmasıyla bir başucu kitabı niteliğindedir. Ayrıca Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik, Gastronomi ve Aşçılık Bölümleri için önemli bir ders kaynağı olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786050331486
Yayın Tarihi: Ocak 2020
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 472
Yayınevi: Nobel Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Necla Aran
Şubat 2020
46.00 TL
Sepete Ekle
S. Suzanne Nielsen
Ocak 2020
130.00 TL
Sepete Ekle
Fikri Başoğlu
Eylül 2019
38.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020