Aristohocam Anayasa Hukuku Adli – İdari Yargı Hakimlik Kaymakamlık, Müfettişlik ve Mesleki Sınava Hazırlık Soru Bankası Prof. Dr. Ender Ethem Atay  - Kitap
Aristohocam

Anayasa Hukuku

Adli – İdari Yargı Hakimlik Kaymakamlık, Müfettişlik ve Mesleki Sınava Hazırlık Soru Bankası

1. Baskı, 
Haziran 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
428
Barkod:
9786052332566
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
250,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta anayasa hukukuna ilişkin sorular, geçmiş tarihlerde sorulan sorular esas alınmak suretiyle yeni sorularda eklenerek, ilişkin oldukları konular bakımından benzer sorular aynı başlık altında toplanmak suretiyle verilmiş. Böylelikle adayların, aynı konuya ilişkin hususlarda, farklı tarzda soru tiplerine hazırlanması amaçlanmış. Bu yöntem aynı zamanda adaylara konular hakkındaki test tekniğinde önemli noktaların neler olabileceği ve eksikliklerinin neler olduğu hususunda da yardımcı olacaktır. Ünitelerin sonunda bütün konuları kapsayacak biçimde genel test sorularına yer verilmiş.
Konu başlıkları altındaki sorulardan başka, ek olarak 1982 Anayasası metni, 16.04.2017 tarihli halkoyuyla kabul edilen 6771 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ve bu Kanunla getirilen değişiklik ve yeniliklere ilişkin açıklamalarda kitapta yer almakta.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler