SPK Lisanslama Sınavına Hazırlık Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme Deneme Sınavı SPK – SPF Düzey 3 – Türev Araçlar  Prof. Dr. Adalet Hazar, Doç. Dr. Şenol Babuşcu, Dr. M. Oğuz Köksal  - Kitap
SPK Lisanslama Sınavına Hazırlık

Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme Deneme Sınavı

SPK – SPF Düzey 3 – Türev Araçlar

1. Baskı, 
Ocak 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
122
Barkod:
9786059048347
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
210,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Ülkemizde finansal piyasaların gelişmesi ile birlikte birçok alanda uluslararası düzenlemelere uyum konusunda adımlar atılmaya başlanılmıştır.
Bu kapsamda, sermaye piyasası kurumlarında ve halka açık ortaklıklarda çalışanların mesleki yeterliliklerini, bilgi ve becerilerini tespit etmek amacıyla 2002 yılı Eylül ayında başlanılan Lisanslama Sınavları, Aralık 2014 itibariyle yeni bir düzenlemeye tabi tutulmuştur.
Yeni düzenleme çerçevesinde 8 farklı türde lisans belirlenmiştir. Her lisans türünde çeşitli konu başlıkları yer almaktadır. Düzey 3, Türev kapsamında yer alan konulardan birisi "Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme"dir.
Bu kitap, sınav kapsamında yer alan tüm başlıkları içerecek şekilde hazırlanan çözümlü soruların yer aldığı sınavlar ile cevaplı testlerden oluşan deneme sınavlarını kapsamaktadır.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
10 Çözümlü Deneme
.
10 Cevaplı Deneme
Kitapla İlgili Kategoriler