YDS Nokta Atışı Soru Bankası (YDS Deneme Seti Hediyeli) Sedat Bay  - Kitap

YDS Nokta Atışı Soru Bankası

(YDS Deneme Seti Hediyeli)

1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
512
Barkod:
9786055427658
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
KPDS, ÜDS ve TOEFL sınavına hazırlananlar için karşılaşılan en büyük sorunlardan biri mevcut kitapların çok büyük bir kısmındaki soruların daha önceki yıllarda çıkan sorular olmasıdır. Bu nedenle sınavın özüne uygun orijinal sorular içeren bir kitabın eksikliği on yıldan fazla süredir bu alanda birlikte çalıştığımız arkadaşların en önemli isteklerinden bir olmuştur. Bu isteği yerine getirebilmek için hazırladığımız bu kitap yeniden şekillenen sınav formatlarına uygun bir şekilde bir kez daha elden geçirilmiş ve mevcut hatalar en aza indirgenmiştir.
Kitabımızın ilk kısmında Tenses, Conjunctions, Relative Clause,
Participles, Conditionals gibi temel dilbilgisi konuları ile ilgili sorular gruplar halinde verilerek sınavlara hazırlanan arkadaşlara karşılaşacakları soru tiplerini algılamada bir ön hazırlık imkânı sunmak amaçlanmıştır.
Kitabımızın en önemli özelliği KPDS, ÜDS ve TOEFL sınavında mevcut bütün soru tiplerinin ayrı ayrı gruplar halinde ele alınmasıdır, bu sayede bu sınavlara hazırlananlar kendilerini eksik hissettikleri soru tipine daha çok yoğunlaşabilecektir.
Kitabımıza eklenen Üds Sosyal Bilimler, Üds Fen Bilimleri, Üds Sağlık Bilimleri, KPDS TOEFL deneme sınavları ile sınavlara hazırlanan arkadaşların sınava girmeden önce mevcut durumlarını görmeleri hedeflenmiştir.