KPSS Muhasebe Soru Bankası (A–Grubu, Alan Bilgisi) Yazar Belirtilmemiş  - Kitap

KPSS Muhasebe Soru Bankası

(A–Grubu, Alan Bilgisi)

1. Baskı, 
Ocak 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
648
Barkod:
9786053690429
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Ülkemizde belli yaşa gelen bir çok vatandaş, geleceğini Devlet Personeli olmakta aramakta bu nedenle de KPSS'ye girmektedir. Bu durumda, doğal olarak iyi bir hazırlık için nitelikli yayınlara başvurmak bir zorunluluk halini almıştır. Biz de Karacan Akademi Yayınları olarak sizlere sunduğumuz birçok KPSS yayınının yanı sıra piyasada karşılaştığınız "Soru Bankalarından farklı ve kolayca ayırt edilebilecek nitelikteki soru bankalarımızla başarınıza katkıda bulunmak istedik. Çünkü Karacan yayını olmadan yapılan öğretim bir tahtayı kabaca yontmaya benzer.
"Karacan Akademi Yayınları Soru Bankaları" hem içerik ve soru zenginliği bakımından hem de hazırlanma biçimiyle benzerlerinden çok farklı bir yayındır.
Kitaplarınız dört ana bölümden oluşmaktadır:
I. BÖLÜM: Çıkmış Sınav Soruları
– Sınavlarda çıkmış sorular çözülürken konu başlıkları altına, o konudan KPSS'dı son on yılda kaç soru sorulduğu, soruların bilgiyi mi, yorumlama gücünü mü ölçücı nitelikte olduğu, konu çalışılırken hangi alt başlıkların önemli olduğu biçiminde bi değerlendirme yapıldı.
– Soru çözülüp doğru yanıt saptandıktan sonra çoğu soruda diğer seçeneklerin, özel likle de güçlü çeldirici olan seçeneğin, neden doğru yanıt olamayacağı anlatıldı.
– Her sorunun teknik analizi yapılarak özellikleri (yoruma ya da bilgiye dayalı, dikka ölçücü, yanıltıcı, güncel...) konusunda gerekli uyarılarda bulunuldu.
– Uyarılarda, pratik bilgiler kullanılarak farklı çözüm yöntemlerinden söz edild böylece bilgi tekrarı yapılmış oldu.
– Önceki yılların kimi sorularında görülen güncelliğini yitirmiş bilgilerin, sorunuı çözümünden sonra, güncel biçimleri bir "Güncel Uyan"yla verildi.
II. BÖLÜM: Üniteyle ilgili pek çok soru ve çözümleriyle bu sorulara ilişkin uyarı ve yönlendirmeler,
III. BÖLÜM: Ünitelere ilişkin yanıtları verilmiş pek çok soru,
IV. BÖLÜM: Bütün konuları içeren 10 Özgün Deneme Sınavı'ndan oluşmaktadır. Her zaman olduğu gibi dileğimiz, sınava dek olan süreyi özdisiplinle ve "Karacan
Soru Bankalarıyla çalışarak değerlendirmenizdir.