Disleksi Ebeveynler ve Yardım Edenler İçin Kapsamlı Bir Kılavuz Gavin Reid  - Kitap

Disleksi

Ebeveynler ve Yardım Edenler İçin Kapsamlı Bir Kılavuz

1. Baskı, 
Temmuz 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
264
Barkod:
9786254022883
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
182,00
İndirimli (%10):
163,80
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
"Kitabın bu güncellenmiş ve genişletilmiş baskısı, disleksili çocukları olan ebeveynlere kesinlikle önemli katkılarda bulunacak! Gavin Reid uygulamaya ve araştırmalara dayanan çok temel bilgiler, stratejiler, değerlendirme ve etkili müdahale yöntemleri sunuyor. Ebeveynler, aileler, destek sağlayanlar ve uzmanlar için ellerinden bırakamayacakları bir kaynak."
Marcia K. Henry, Uluslararası Disleksi Derneği Eski Başkanı
"Yaşadıkları süreçte tükenmiş bir ebeveyn ya da çıkış yolu bulamayan bir uzman da olsanız, bu kitap disleksili ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi içinde barındırıyor. Disleksili çocuklarına, potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için nasıl destek sağlayabileceklerine yönelik ebeveynlere iç görü sağlayabilecek temel bir kaynak."
Angela Fawcett, Emeritus Profesör, Swansea Üniversitesi, Birleşik Krallık
"Disleksinin üzerindeki sır perdesi aralandı! Gavin Reid son derece gerçek problemlere, ebeveynler ve alan uzmanlarının ellerini daha da güçlendiren son derece gerçekçi çözüm önerilerinde bulunuyor. Çocuklarla ilgili herkese şiddetle tavsiye edilir."
Stephen Rees, Japari Okulu Müdürü, Johannesburg
"Bu kitabın en önemli niteliklerinden biri, disleksi ile mücadelelerine tanık oldukları çocuklarına destek vermeye çalışan ebeveynlerin elini güçlendirmesi. Bu kitap disleksili çocuklar ve aileleriyle birlikte çalışan ebeveynler, öğretmenler ve diğer alan uzmanları için bir kazan-kazan örneği."
Iva Strnadova, Kıdemli Okutman, Özel Eğitim Bölümü, New South Wales Üniversitesi, Avustralya
"Ebeveynler ve uzmanlar için önerilen bu kitap, disleksili çocukların ve gençlerin desteklenmesinde uygulamadan süzülen bir bilgelik, destek ve kaynak sağlayan temel bir araç; Gavin Reid karmaşık bir konuyu daha yalın hâle getiren bir kaynak sunuyor."
Deirdre Machlntyre, Yönetici, Avrupa Çocuk Eğitim ve Psikoloji Enstitüsü
"Gavin Reid'in sağduyusuyla yalın bir biçimde yazılan, güncellenen ve genişletilen bu kılavuz disleksili çocukların ebeveynlerine bilmeleri gereken her şeyi sağlamaktadır. Sadece ebeveynler ve aileler için değil aynı zamanda eğitimciler, bakım verenler ve uzmanlar için de temel bir araçtır."
Marilyn Day, Hong Kong Disleksi Derneği, Hong Kong
"Gavin Reid'in disleksiye ilişkin sorunları müthiş bir beceri ve tutkuyla ele aldığı bu kitabı, ebeveynler, eğitimciler ve uzmanlar için ellerinden düşüremeyecekleri bir kitaba dönüşüyor. Tebrikler Gavin!"
Patrizia Piccinini, Öğretmen ve Özgül Öğrenme Güçlüğü Uzmanı VI Circolo Didattico, Lucca, Italya
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler