Örnek İşlemler ile Dış Ticarette Paket Program Kullanımı (Evrim Programı – Temel Düzey) Dr. Hüseyin Önder, Dr. Şerife Önder, Hakan Hekimoğlu  - Kitap
Örnek İşlemler ile

Dış Ticarette Paket Program Kullanımı

(Evrim Programı – Temel Düzey)

3. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
242
Barkod:
9786053271123
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
170,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitabın yazılış amacı, dış ticaret konusunda eğitim alan öğrencilerin ve bu alanda çalışmak isteyenlerin kaynak sıkıntısını aşmak ve dış ticarette paket program kullanımı hakkında temel bilgileri sunmaktır. Evrim Programının tercih edilmesinin nedeni ise, sektörün lider firmalarından birisi olmasıdır. Bu konuda çalışma isteğinde olanların beğenisine sunulmuş olan kitap Evrim Programını temel düzeyde incelemiştir. Ayrıca kitabın yazılmasında okuyucuların bu programı hiç bilmediği varsayılarak sade bir dil kullanılmasına özen gösterilmiştir.
Kitap altı bölümden oluşmaktadır: ilk bölümde dış ticaret ve gümrüklerde e-devlet uygulamaları özet olarak anlatılmış, ikinci bölümde Evrim programın genel özelliklerine değinilmiş, üçüncü bölümde beyannameye hazırlık aşaması olarak müşteri tanımlamaları anlatılırken, dördüncü bölümde ithalat beyannamesi işlemleri, beşinci bölümde de ihracat beyannamesi işlemlerine değinilmiştir. Kitabın son bölümünde ise, programın sistem ayarlarına ilişkin genel bilgiler verilmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Dış Ticarette Temel Kavramlar ve Dış Ticarette E–Devlet Uygulamaları
.
Evrim Programının Genel Özellikleri
.
Yurtiçi ve Yurtdışı Müşterileri
.
İthalat Beyannamesinin Doldurulması
.
İhracat Beyannamesinin Doldurulması
.
EDI Menüsü ve Tescil İçin Gerekli Ayarlar