Adli Bilimler Dergisi – Cilt:5 Sayı:3 Eylül 2006 Prof. Dr. İ. Hamit Hancı

Adli Bilimler Dergisi – Cilt:5 Sayı:3 Eylül 2006

1. Baskı, 
Eylül 2006
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
60
Barkod:
9781111130473
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
84,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Ürün Açıklaması
Yeni bir dergi ile sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sayıda araştırma makalelelerimiz adli bilimlerin adli otomotiv alanına farklı yaklaşımlarına yönelik çalışmalardan oluşuyor.
Bildiğiniz gibi V. Anadolu Adli Bilimler Kongresi Samsun’da gerçekleştirildi. Altıncısının 2007’de Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı evsahipliğinde Manisa’da gerçekleştirilmesini planlıyoruz.
III. Kapodokya Adli Bilimler kongresi ise yine geleneksel olarak Avanos’da 17-19 Kasım 2006’da Adli Antropoloji başlığı ile toplanacak.
19 Mayısta ise Mudanya’da Prof. Dr. Gürayten Özyurt evsahipliğinde II. Disiplinlerarası Toksikoloji Kongresi gerçekleştirilecek.
31 Mayıs- 2 Haziran 2007’de Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde Uluslararası Adli Diş Hekimliği kongresi düzenlenecek.
Ayrıca 2007 Adli Bilimciler Derneği olarak daha önce çalıştığımız kurum ve kuruluşlarla birlikte “Adli Antropoloji”, “Adli Diş Hekimliği” ve “Adli Hemşirelik” kurslarını da tekrarlamak arzusundayız.
Görüldüğü gibi önümüzdeki yıl oldukça yoğun bir tempo bizleri bekliyor, ama emekleme döneminde olan Adli Bilimleri koşturmak için çalışmak hepimizin görevi.. (Önsöz'den)
Ürün Konu Başlıkları
.
Sağlık Bakanlığı Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesine Trafik Kazası Nedeniyle Başvuranların İncelenmesi
.
Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Polikliniği'ne Başvuran Trafik Kazalarına Bağlı Yaralanmalar
.
Trafik Kazalarında Meydana Gelen Üs Ekstremite Yaralanmalarında Maluliyet
.
Optik Uyarmalı Lüminesansın İnorganik Materyellerin Tarihlendirilmesinde Kullanımı
.
Asıda Ellerin Bağlanması: Olgu Sunumu
.
Çocuk Acil Olgularında Tıbbi Uygulama Hatası: İki Olgu Sunumu