Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler,uygulamalar ve Örnek Olaylar Kurtuluş Karamustafa, Mehmet Sarıışık, Şenol Çavuş  - Kitap

Profesyonel Restoran Yönetimi

İlkeler,uygulamalar ve Örnek Olaylar

1. Baskı, 
Nisan 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
352
Barkod:
9786055681593
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Küresel rekabetin sınırları zorladığı 21. yüzyılda, ayakta kalabilmek ve kâr elde etmeyi sürdürmek birçok işletme için olanaksız hale gelerek açılışlarının ilk yıllarında iflasa kadar uzanan olumsuz sonuçlarla yüz yüze kalabilmektedirler. Restoran işletmeleri, sunulan ürünlerin çeşitliliği, hızla değişen moda ve alışkanlıkların baskısı, zincir işletmelerin yaygınlaşması ve çoğalan işletme türü ve sayısı gibi etkenlerden dolayı rekabetin en yoğun yaşandığı sektörlerden birisi durumundadır.
Bu çalışma ile modern restoran yönetimi içerisinde önemli bulunan ve üzerinde durulması gereken konular bir rehber niteliğinde hazırlanmış ve sunulmuştur. Sadece akademik literatüre katkı değil, aynı zamanda sektör yöneticilerine de yol gösterici olabilmesi amaçlanan bu eser, toplam 12 ayrı üniversiteden 23 akademisyen ve bir sektör temsilcisinin çabalarıyla 17 bölüm olarak tasarlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yiyecek – İçecek Sektörüne Genel Bakış
.
Restoran İşletmelerine Giriş
.
Kuruluş Yeri Seçimi
.
Marka Yaratma ve Geliştirme
.
Dekorasyon ve Planlama
.
İşletme Yöneticisi
.
Örgüt Yapısı
.
Finansal Yönetim
.
Mönü Planlama ve Analizi
.
Satınalma...