İlköğretim 1. 2. 3. Sınıf Dikkat Toplama Becerisini Geliştirici Etkinlikler (İlköğretim) Anne Babalar ve Öğretmenler İçin Elkitabı Doç. Dr. Suna Kaymak Özmen  - Kitap
İlköğretim 1. 2. 3. Sınıf

Dikkat Toplama Becerisini Geliştirici Etkinlikler (İlköğretim)

Anne Babalar ve Öğretmenler İçin Elkitabı

4. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
181
Barkod:
9786054434350
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
195,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta, ilköğretim 1. 2. ve 3. sınıftaki öğrencilerin dikkat toplama becerisini geliştirici etkinlikler; alıştırmalar, oyunlar ve gevşeme egzersizleri yer almaktadır. Bu etkinliklere geçmeden önce dikkat, dikkat toplama, dikkat toplama sorunları ile ilgili açıklayıcı bilgiler verilmiştir. Dikkat toplama ile ilgili sorunlar genellikle çocuklar ilkokula başladıklarında fark edilir. Çünkü okul yaşamındaki görevler, çocukların, bir konu üzerinde belli bir süre dikkatini toplayarak çalışmasını gerektirir. Bu nedenle dikkatini toplayamama, çocuklar, öğretmenler ve anne babalar açısından, özellikle okul yıllarında önemli bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu kitapta yer alan etkinliklerin, çocukların var olan dikkat toplama potansiyellerini geliştirebileceği, aynı zamanda dikkat toplama sorunu yaşayan çocukların bu sorunla baş etmelerinde etkili olabileceği düşünülmektedir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Dikkat Toplama ve Dikkat Toplama Bozuklukları
.
Dikkat Toplama ve Hiperaktivite Bozukluğu, (DEHB) Nedir?
.
Dikkat Toplama Eğitimi Programlarının Geliştirilmesi ve Uygulanması