RASYO Muhasebe Soruları Tamamı Çözümlü Özgün Sorular Alican Dovletov  - Kitap

RASYO Muhasebe Soruları

Tamamı Çözümlü Özgün Sorular

4. Baskı, 
Eylül 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
912
Barkod:
9786057521040
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap, KPSS ve Kurum Sınavlarda bu güne kadar muhasebe başlığı altında gelmiş orta ve üst düzey sorular göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Sınavlardaki rekabetten dolayı, artık sadece temel seviyedeki sorulan çözmeniz yeterli gelmemektedir, bunun yanında zorluk seviyesi yüksek sorulan doğru yaptığınız ölçüde rakiplerinizin önüne geçmeniz mümkün olmaktadır. Ayrıca her geçen gün sınavların kapsamı genişlemekte ve yeni konular eklenmektedir. Bu yüzden kitap, bildiklerinizi pekiştirmenin yanında bilmediğiniz veya eksik bildiğiniz konulara da ışık tutmayı amaçlamaktadır.
"RASYO Özgün Muhasebe Soruları" kitabı "Muhasebe Çıkmış Sorular" kitabının tamamlayıcısı niteliğindedir. Kitap hazırlanırken gereksiz tekrarlardan kaçınılmış, klişeleşmiş konuların yanında, göz ardı edilen önemli konuların üzerinde de durulmaya çalışılmıştır. Bu nedenle soruları çözerken zorlanmanız doğaldır.
Kitap çözemediğini öğrenmeye çalışan ve hep daha fazlasına talip olan adaylar için hazırlanmıştır. Eğer bu kitaptaki soruların tamamını sabırla anlayarak ve öğrenerek çözerseniz, sınavlarda karşınıza gelebilecek soruların tamamını zorlanmadan yapabilirsiniz.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Genel Muhasebe
.
Mali Tablolar Analizi
.
Şirketler Muhasebesi
.
Maliyet Muhasebesi
.
Denetim
.
Ticari Matematik
.
Tekdüzen Hesap Planı (THP)