İngilizce KPDS Deneme Sınavları M. Fatih Adıgüzel  - Kitap

İngilizce KPDS Deneme Sınavları

1. Baskı, 
Mart 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
658
Barkod:
9799944119176
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Dil dünyayı anlatmak içindir.
Bu kitap KPDS sınavlarındaki dilbilgisi ve sözcük seviyesi göz önünde bulundurularak hayatın her alanında cümle ve cümle üstü bağlamlar sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Bu bağlam çeşitliliği okuyucuyu bilim, teknoloji, kültür ve siyaset alanlarında orijinal dil kullanımıyla buluşturacaktır. Tıpkı KPDS sorularında olduğu gibi. Bu eserdeki deneme sınavlarının dil ve içerik seviyesi KPDS sınavlarıyla örtüştüğü için, gerçek sınavda sözcük ve bağlam yabancılığı çekmeyeceksiniz.
Kitapta son KPDS sınavları formatında 15 özgün deneme sınavı bulunmaktadır. Her sınavın ardından bol ayrıntılı ve öğretici bir cevap anahtarı bulacaksınız. Bu bölümlerde yanlış yaptığınız sorularla ilgili her şeyi tüm çıplaklığıyla bulmanız ve seçeneklerde karşılaştığınız dilbilgisi ve sözcük eksikliğinizi gidermeniz hedeflenmiştir. Sorular ve parçalarda geçen sözcüklerin bu bölümde verilmesi sözlük karıştırma ihtiyacını en aza indirecek düzeydedir.
Unutmayınız, sınavlarda başarılı olmak için bol deneme sınavı çözmek ve öğrenme ihtiyaçlarınızı zamanında görmeniz gerekir.