Üstün Yetenekli Çocuklar Uzmanlar ve Aileler için El Kitabı James T. Webb, Janet L. Gore, Edward R. Amend, Arlene R. DeVries  - Kitap

Üstün Yetenekli Çocuklar

Uzmanlar ve Aileler için El Kitabı

1. Baskı, 
Ocak 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
407
Barkod:
9786051701134
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
224,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Ebeveyn Olmak, üstün yetenekli bir çocuk büyütmek hem eğlenceli hem de uğraştırıcıdır çünkü üstün yetenekli çocukların ebeveynlerine yönelik ebeveynlik bilgisi içeren çok az kaynak vardır. Onlarca yıllık üstün yetenekli çocuk ve ailesiyle profesyonel çalışma deneyimi bulunan dört yazar aşağıdaki gibi konularda pratik rehberlik önerileri sunmaktadır:
- Üstün yetenekli çocukların özellikleri - Akran ilişkileri - Kardeş meseleleri - Motivasyon ve başarısızlık - Disiplin sorunları - Yoğunluk, mükemmeliyetçilik ve stres - İdealist olma, mutsuzluk ve depresyon - Eğitsel planlama - Ebeveynlik konuları - Profesyonel yardım bulma "şimdiye kadar hiç bu kadar anlayışlı, etkileyici ve kapsamlı bir rehber kitap yazılmamıştı.
"Üstün yetenekli çocukların ebeveynleri için bir rehber" isimli bu kitap şüphesiz üstün yetenekli bir çocuk yetiştirmenin doğasında bulunan ve bu zorluklarla yüzleşen tüm yetişkinlerin "mutlaka okunmalı" listesindeki kitap olacaktır. Bu kitabın kaderi üstün yetenekli çocukların aileleri için klasik bir rehber olmaktır. Ele alınan anahtar konular hayati olanlardır ve bu kitap çokça bilgelik ve yeni bilgi içermektedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler