Tekstil İmalatında Yalın Üretim Prof. Dr. Mehmet Selami Yıldız  - Kitap

Tekstil İmalatında Yalın Üretim

1. Baskı, 
Mart 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
120
Barkod:
9786257932257
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
95,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Son zamanlarda gelişmiş ülkelerde, gelir düzeyinin de yükselmesi ile beklentileri artan tüketiciler sürekli yenilik arar hâle gelmişlerdir. Bu da beraberinde modayı ve stili doğurmuştur. Sürekli değişen moda, tekstil sektöründe hızlı değişikliği ve esnek üretim sistemini gerektirmektedir.
Bu kitabın temel amacı, denim sektörünün klasik yöntemlerden sıyrılarak yalın üretim sistemleri ile süreçlerdeki problemleri belirlemek, daha etkin çalışma yöntemi oluşturmaktır. Bu sayede daha az kaynakla müşteri için değer teşkil edecek faaliyetlere odaklanmak mümkün olacaktır. Tekstil yönetimi açısından yalın ilke ve yöntemlerin hazır giyim endüstrisine nasıl fayda sağlayabileceğini keşfetmek, böylece yalın üretim tekniklerini nasıl kullanılabileceğini öğrenmek ve uygulamaktır.
Çalışanların ve yöneticilerin klasik yöntemlerden sıyrılıp yalın uygulama adına yaptıkları değişim ve uygulamaların, denim ve hazır giyim sektöründe örnek teşkil edip kılavuz olacağı umulmaktadır. Araştırmadaki uygulama çalışmaları sadece teoride olmayıp pratiğe dökülmüş çalışmalar olduğu için elde edilen veriler sağlıklı ve güvenilirdirler.
(Tanıtım Bülteninden)