Zihnin Araçları  Erken Çocukluk Eğitiminde Vygotsky Yaklaşımı Tülin Güler, Figen Şahin, Deborah J. Leong, Elena Bodrova, Elif Kalkan, Arif Yılmaz, Gelengül Haktanır  - Kitap

Zihnin Araçları

Erken Çocukluk Eğitiminde Vygotsky Yaklaşımı

Tülin Güler, (Çevirmen)Figen Şahin, (Çevirmen)Deborah J. Leong,Elena Bodrova,Elif Kalkan, (Çevirmen)Arif Yılmaz, (Çevirmen)Gelengül Haktanır (Yayına Hazırlayan)

2. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
355
Barkod:
9786054434015
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
268,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Zihnin Araçları isimli bu kitap, öğretmenlere öğrenme için gerekli olan zihnin araçlarını kullanmaları ve küçük çocukları bu zihinsel araçlarla donatmaları konusunda rehber olmayı amaçlamaktadır. Zihnin araçları bizim başkalarından öğrendiğimiz, değiştirdiğimiz ve başkalarına aktardığımız fikirlerdir.
Bu kitapta ele alınan görüşler, sosyoekonomik düzeyden ve sınıfta benimsenen felsefeden bağımsız olarak tartışılmıştır. Vygotsky sınıf içindeki yetişkinler olan bizlere değişik bakış açıları sağlayarak rollerimizi farklı yollarla değerlendirmemize yardımcı olmuştur. Başkalarına görev veren veya başkasını takip eden biri olmak yerine mükemmel bir öğrenme yolculuğunda kendimizi çocukların eşi olarak görmemizi sağlamıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Vyotsky Sistemi: Kültürel–tarihsel Gelişim Kuramı
.
Gelişim ve Öğrenme İçin Stratejiler
.
Vygotsky Yaklaşımını Erken Çocuklukta Gelişim ve Öğrenmeye Uygulama