Analiz İdari Yargı Hakimliği İktisat Ders Notları ve Çalışma Soruları Mikro İktisat – Makro İktisat Erol Bulut, Muzaffer Ulusoy  - Kitap
Analiz

İdari Yargı Hakimliği İktisat Ders Notları ve Çalışma Soruları

Mikro İktisat – Makro İktisat

1. Baskı, 
Temmuz 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
441
Barkod:
9786059525121
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap, sınavda sadece Mikro ve Makro İktisat soruları geldiğinden Mikro İktisat ve Makro İktisat bölümlerinden oluşmaktadır. Geçmiş sınav soruları dikkate alınarak hazırlanan konu anlatımları ve özellikle işlem sorularının çözümünü gösteren soruların yanında kitabın sonunda Mikro ve Makro İktisat derslerini daha iyi kavramanız açısından çözümlü çalışma soruları konmuştur. Konular özellikle İktisat mezunu olmayanların daha iyi anlayabilmeleri adına şematik hale getirilmiş ve pek çok konunun vurucu detayları tablolaştırılmıştır.
Kitap İdari Yargı Hakimliği sınavının yanında KPSS ve kurum sınavları ve mülakatlarında son düzlükte hızlıca konuları taramak isteyen adaylara da yardımcı olacak şekilde "öğrenci dostu" şeklinde yazılmıştır. Bunun yanında kitap, üniversitelerde özellikle İktisada Giriş dersi alan adayların da rahatlıkla kullanabileceği bir yardımcı kitap şeklinde tasarlanmıştır.
(Önsözden)