1000 Soruda Herkese Hukuk Karanlıktaki Işığınız Reşit Onuk, Sezercan Bektaş  - Kitap
1000 Soruda

Herkese Hukuk

Karanlıktaki Işığınız

1. Baskı, 
Kasım 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
776
Barkod:
9786056438103
Kapak Türü:
Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yaşadığımız ülkemizde, her an bir olayla karşı karşıya kalabileceğimiz gibi ummadığımız bir anda haksızlığa da uğrayabildiğimiz için herkesin temel hukuk bilgisine sahip olması gerektiğini; herhangi bir olay, durum karşısında nasıl davranacağını, nerelere başvuracağını bilmeleri gerektiğini düşünüyoruz.
İşte bu düşünce ve ihtiyaçlardan yola çıkarak, herkeste bulunmasını arzu ettiğimiz, herkese yol göstereceğine inandığımız ve herkesin daha önce mağdur edildiği, haklarının gasp edildiği, zarara uğratıldığı durumlardan dolayı uğradıkları maddi ve manevi zararlarının giderilmesine yardımcı olacağını düşündüğümüz, en basit tabiriyle hayat kurtaracağına inandığımız "1000 soruda herkese hukuk" hazırlamaya çalıştık.
Bu rehberi hazırlarken kendimizi bir avukat, bir hukukçu olarak görmenin dışında üstümüzdeki cübbeyi çıkartarak bir vatandaş gözüyle, vatandaşın hangi haksızlıklara maruz kaldığını ve bunların önüne geçmek için neler yapılması gerektiğini okuyucuyu sıkmadan, doğrudan ihtiyaca yönelik düzenleme gayreti içinde olduk. Bu gayretimiz esnasında desteklerini ve yardımlarını bizden esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi iletmeyi bir borç biliriz. (Önsöz’den)
Kitapla İlgili Kategoriler