Üst Düzey Konu Anlatımı Açık Uçlu Soru ve Cevaplar Kaymakam Yeni Açık Uçlu (Klasik) Sınav Sistemine Göre Serhat Güven, Dr. Levent Ersin  - Kitap
Üst Düzey Konu Anlatımı Açık Uçlu Soru ve Cevaplar

Kaymakam

Yeni Açık Uçlu (Klasik) Sınav Sistemine Göre

1. Baskı, 
Mart 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
581
Barkod:
9786059875080
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitapta, detaylı konu anlatımının hemen ardından yeni sınav sistemine uygun şekilde klasik soru ve cevaplara yer verilmiştir. İnsan hakları alanı ise son derece geniş ve esasen sonu bulunmayan bir alandır. Bu nedenle bu alanda çok seçici bir şekilde hareket edilerek, adaylara sınav açısından gerekecek temel bilgiler titizlikle kaleme alınmıştır.
Sınav sisteminin test usulünden açık uçluya geçmesi elbette ki gerek soru tarzı gerek sınava hazırlık sürecinde fark yaratmaktadır. Test usulünde mutlaka sorunun doğru cevabı önünüzde olduğundan hatırlama süreciniz daha kolay olurken, açık uçlu sınavda bu şansınız bulunmamaktadır. Ancak diğer taraftan açık uçlu sınavda test usulünde kullanılan tuzak sorular da karşınıza gelemeyecektir. İster test usulü ister klasik sınav olsun başarı için ilk önce iyi bir bilgi birikimi gerekir. Bu kitap ile, sınav açısından size gerekli olan doğru bilginin ve yeni sınav sistemine göre çalışma şansının sizlere sunulması amaçlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Anayasa Hukuku
.
İdare Hukuku
.
Türkiye'nin İdari Yapısı
.
Mahalli İdareler
.
İnsan Hakları