Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Gıda Mühendisliğinde
Temel İşlemler – 2
Ocak 2017 / 4. Baskı / 468 Syf.
Fiyatı: 37.04 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır.

Bu kitap, yeniden genişletilerek ve yararlanmayı kolaylaştırmak amacıyla iki ayrı cilde bölünerek, 2016 yılında yapılmış dördüncü baskıya aittir.

Her iki ciltteki toplam 9 bölümün 7 tanesi doğrudan temel işlemleri, 2 tanesi ise temel işlemleri tamamlayıcı bilgileri içerecek şekilde düzenlenmiştir. Tamamlayıcı bölümlerden biri olan "Temel Bilgilerin Özeti" başlıklı bölümde, gıda mühendisliği öğreniminde temel dersler olarak kapsamlı bir şekilde alınması gereken, termodinamik, ısı transferi ve akışkanlar mekaniği gibi konular, bu bölümün amacına uygun olarak sadece, çok yüzeysel ve kısa bir şekilde ele alınmıştır. Böylece eğer, bu dersler önceden alınmışsa konuların hatırlatılması, alınmamışsa bu derslere bir ön hazırlık yapılması amaçlanmış bulunmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Konu Başlıkları
Kurutma
Evaporasyon
Damıtma
Ekstraksiyon
Mekaniksel Ayırma İşlemleri
Isıl İşlem (Sterilizasyon, Pastörizasyon)
Barkod: 9786056729607
Yayın Tarihi: Ocak 2017
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 468
Yayınevi: AC Yayınevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Duygu Göçmen
Haziran 2019
20.00 TL
Sepete Ekle
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Nisan 2018
37.40 TL
Sepete Ekle
Metin Atamer
Aralık 2017
23.15 TL
Sepete Ekle
Şahsene Anar
Eylül 2017
47.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019