Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi – 2
Ocak 2018 / 7. Baskı / 636 Syf.
Fiyatı: 43.52 TL
2 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

İkinci baskının yapıldığı 2004 yılından başlayarak, kitabın içeriği ile ilgili konularda yayınlanmış bilimsel makaleler olanaklar ölçüsünde izlenmiş ve kitaba yeni bilgilerin alınmasına çalışılmıştır. Bunun sonucunda özellikle birinci ciltin kapsamındaki bazı konular biraz daha güncelleştirilerek zenginleştirilmiştir. "Gıda mühendisliği temel işlemleri" konuları arasında yer alan "evaporasyon"' ve "kurutma" gibi konular bu baskıda biraz kısaltılıp özetlenerek ele alınmıştır. Bu konuların daha ayrıntılı olarak başka bir kitapta ele alınmasının daha uygun olacağı düşünülmüştür.

Konu Başlıkları
Meyve ve Sebzelerin Çeşitli Yöntemlerle Muhafazasında Uygulanan Ön İşlemler
Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Muhafaza Edilmeleri
Konserve Üretim Teknolojisi
Salça Üretim Teknolojisi
Reçel–Marmelat Üretim Teknolojisi
Kurutma Teknolojisi
Barkod: 9786056341922
Yayın Tarihi: Ocak 2018
Baskı Sayısı:  7
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 636
Yayınevi: Yazarın Kendi Yayını
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Tahir Öğüt
Ekim 2019
28.00 TL
Sepete Ekle
Birol Taş
Aralık 2018
23.15 TL
Sepete Ekle
Arthur Owens Cooke
Mayıs 2018
21.67 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020