Üniversiteler İçin Fizik Hızlı Çalışma Kitabı (Konu Özetli Çözümlü Problemler) Prof. Dr. Sedat Özsoy, Doç. Dr. Mehmet Ertaş  - Kitap
Üniversiteler İçin

Fizik Hızlı Çalışma Kitabı

(Konu Özetli Çözümlü Problemler)

1. Baskı, 
Eylül 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
239
Barkod:
9789755116563
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
450,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap , bir ders kitabı olarak değil, hem öğrencilere sınav dönemlerinde hızla çalışma ve konu tekrarı yapma hem de öğretim elemanına hızlı uygulama yapma ve sınav sorusu hazırlama imkânı vermek amacıyla hazırlanmıştır. Ayrıca, öğrenciler ders işlenişi sırasında, büyük oranda, tahtaya yazılanları defterlerine aktarmaya odaklanmaktan, anlatılanları dinleme ve anlama çabasına girememektedirler. Kitap bu biçimiyle, Öğrencilerin ders işlenmesi sırasında not tutma ihtiyaçlarını da en aza indirerek, daha ziyade dersi dinlemeye ve anlamaya odaklanmalarına yardımcı olacaktır.
Bu kitapta çözülen problemler Kaynaklar kısmında verilen ve yaygın olarak kullanılan kitaplardan seçilmiştir. Amaç, çok sayıda problem çözmekten ziyade temel kavramları ve bir fizik probleminin nasıl çözüleceğinin esaslarını kavratmak olduğundan, sınırlı sayıda problemin ayrıntılı çözümüne yer verilmiştir.
(Önsözden)
Kitapla İlgili Kategoriler