İcra ve İflâs Kanunu ve İlgili Mevzuat İçtihatlı ve Güncellenmiş Prof. Dr. L. Şanal Görgün, Doç. Dr. Levent Börü, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kodakoğlu  - Kitap

İcra ve İflâs Kanunu ve İlgili Mevzuat

İçtihatlı ve Güncellenmiş

3. Baskı, 
Kasım 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
512
Barkod:
9786050516678
Kapak Türü:
Ciltli
Fiyatı:
450,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
2004 sayılı İcra ve İflas Kanunumuz 09/06/1932 tarihinde kabul edilerek yürürlüğe girmiştir. İcra ve İflas Kanunumuzda yürürlüğe girdiği tarihten günümüze kadar birçok değişiklik yapılmıştır.
Bu çalışmada İcra ve İflas Kanunumuzda 2022 yılında yapılan 18/10/2022 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 7418 sayılı Basın Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile 05/04/2023 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe gire 7445 sayılı sayılı İcra ve İflas Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile getirilen değişikliklere yer verilmiştir.
Öte yandan İcra ve İflas Kanunu Yönetmeliği, İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik, Abonelik Sözleşmesinden Kaynaklanan Para Alacaklarına İlişkin Takibin Başlatılması Usulü Hakkında Kanun, İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Borçluya Satış Yetkisi Verilmesine Dair Yönetmelik ile İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik de bu çalışmaya eklenmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
İcra ve İflâs Kanunu
.
İcra ve İflâs Kanunu Yönetmeliği
.
Abonelik Sözleşmesinden Kaynaklanan Para Alacaklarına İlişkin Takibin Başlatılması Usulü Hakkında Kanun
.
Konkordato Komiserliği ve Alacaklılar Kuruluna Dair Yönetmelik
.
Konkordato Talebine Eklenecek Belgeler Hakkında Yönetmelik
.
Konkordato Gider Avansı Tarifesi
.
İflâs İdaresi Ücreti, Yazı ve Tebliğ Masrafı Tarifesi Hakkında Tebliğ
Kitapla İlgili Kategoriler