Fen Bilgisi Laboratuvar Uygulamalarında Yaratıcı Proje Desenleri – 1 Doç. Dr. Orhan İçelli, Doç. Dr. Recep Polat, Yrd. Doç. Dr. Ali Sülün  - Kitap

Fen Bilgisi Laboratuvar Uygulamalarında Yaratıcı Proje Desenleri – 1

1. Baskı, 
Ekim 2007
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
112
Barkod:
9786055985042
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
18,40
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Fen Bilgisi Laboratuvar Uygulamalarında Yaratıcı Proje Desenleri–I kitabı, Milli Eğitim Bakanlığının öngördüğü müfredat programı sınırları içerisinde yoğunluk kazanan performans ve proje ödevlerinin öğrenci ve öğretmen işbirliği içerisinde yerine getirmek için hazırlanan bir rehber ve kaynak kitap özelliği taşımaktadır.
İlköğretim okullarımızda bu tür proje yarışmaları yapıldığı gerçeğini de göz önüne alırsak öğrencilerimizin bir proje hazırlarken nasıl bir planlama yapacağı, nelere dikkat edeceği, tasarım ve model oluşturma gibi konuları birbiriyle nasıl ilişkilendireceği konuları yer almaktadır. Ayrıca çok yoğun olarak kullanılan proje kelimesinin ne olduğunu nerede ve nasıl kullanılacağını proje hazırlama ve değerlendirme ölçütlerini, basamaklarını belli bir akademik sıra içerisinde ele almış ve bu konuda öğretmen, öğrenci ve veli arasında bir işbirliği oluşturmayı hedeflemiştir.