Polis Teşkilatında Lider Yöneticilik Prof. Dr. Turgut Göksu  - Kitap

Polis Teşkilatında Lider Yöneticilik

1. Baskı, 
Mart 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
229
Barkod:
9789758657728
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Liderlik üzerine yapılan bu kavramsal, teorik ve vasıflara ait genel açıklamalardan sonra kitap özelinde de bazı hususları belirtmekte fayda vardır. Bu kitap Polis Teşkilatındaki lider yöneticilere veya genel olarak liderlere bir rehber hüviyetinde hazırlanmıştır.
Açıklamalar teoriden ziyade pratiğe yöneliktir. Her ne kadar kitapta fikir birlik ve beraberliği esas alınmışsa da her bir bölüm farklı bir arkadaşımız tarafından ele alındığından ufak fikir ayrılıklarının olması da hoş görülmelidir.
Kitapta modern polis birimlerinin temel değerleri ve polis liderlik prensipleri Dr. Sebahattin Gültekin, polis amirinin güç kaynakları Dr. Serkan Altuntop, polis liderinin kişisel özellikleri Dr. Fatih Tepe, lider yöneticide bulunması gereken beceriler Prof. Dr. Hasan Hüseyin Çevik, alt, orta ve üst kademede ortaya çıkan liderlik özellikleri Dr İlker Pekgözlü, çağdaş polis amirlerinin liderlik rolleri ve sorumlulukları Dr. Murat Gözübenli, kurum içi liderlik stratejileri Dr. İshak Çelik ve polis amirleri için pratik liderlik uygulamaları Dr. Alican Kaptı tarafından hazırlanmıştır.