Yüzme Antrenörünün El Kitabı İpek Eroğlu Kolayiş  - Kitap

Yüzme Antrenörünün El Kitabı

1. Baskı, 
Ocak 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
184
Barkod:
9786257048095
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
150,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Neredeyse 20 yıl üniversitemde yüzme derslerinde temel eğitim ve teknik eğitim tecrübesi yaşadım. Uzun zaman yüzme uzmanlık dersleri verdim ve bu noktada pek çok öğrencime yüzme öğretmiş ve beraberinde yüzmenin nasıl öğretilebileceğini de öğretmiş oldum. Bu süreçte, geçmişte edindiğim tecrübelerle birlikte pek çok kaynaktan edindiğim bilgileri de öğrencilerimle paylaştım. En azından bugün öğrencilerimden gelen teşekkür mesajları bu süreçte geçmişten bugüne bu kitabı derlemem için bir araç oldu ve özellikle spor bilimleri fakültelerinde antrenörlük okuyan yüzme antrenör adaylarına da katkı sağlayabilecek davranış, yöntem ve alıştırmaları derlediğim bir kitap üretmemi sağladı.
Bu süreçte özellikle Ruben Guzman'ın "Swimming Drills for Every Stroke", John Leonard'ın "Rookie Coaches Svvimming Guide", Ernest Maglischo'nun "Swimming Fastest", 100 best swimming Drills ve biriktirmiş olduğum ders notlarım bu kitabın derlenmesinde çok yardımcı oldu. Ayrıca içeriğinde anahtar alıştırmalarda barındırdığı için Guzman'ın alıştırma serilerini bozmak istemedim.
Umarım bu kitap sizlerin de temel eğitim süreçlerinde fayda sağlar ve yüzme branşının sağlıklı temellere oturmasına ve sağlıklı bir zeminde ilerlemesine yardımcı olur.
(Önsözden)
Kitapla İlgili Kategoriler