Bir Bakışta Oğuz Aslan  - Kitap

Bir Bakışta

2. Baskı, 
Nisan 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
147
Barkod:
9786055230425
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
26,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Diyelim ki zarı attınız ve altı altı geldi şanslı olduğunuzu söyleyebilir misiniz? veya bir bir; bu durumda şanssız olmalısınız.
Hayatta başınıza ne geldiğinden çok başınıza gelenleri sizin nasıl karşıladığınız önemlidir. Yok sayamayacağınız şansın size ne verdiğine daha dikkatli bakmak gerekir.
Kendinizi şanslı hissetmek istiyorsanız, başınıza gelmeyen şeylere değil gelenlere daha dikkatli bakmalısınız. Belki de zarın noktalarının içerisinde işinize yarayacak küçük ipuçları saklıdır.
"Bir bakışta" yakalamak zor olabilir. Dönüp bakmak, tekrar değerlendirmek, üzerinde düşünmek, yazmak, çizmek gerekir bazen. Bunları yapmadan pas geçtiğiniz şeyleri ise sonradan anlarsınız. İşte o zaman "Keşke"ler başlar.
Halbuki bütün kişisel gelişim öğretisi bize "iyi ki" demeyi öğretir.
İyi ki biraz daha dikkatli bakmışım.
Bu kitap size mutluluğun sırlarını vermez. Ama hayata farklı bir bakış açısı ile yaklaşmamız için küçük bir şans olabilir.
Bu kitapta birçoğunuzu ilgilendirebilecek konular ile ilgili yazıları dört ana bölümde toparlandı. Herhangi bir bölümde herhangi bir yazıyı herhangi bir zamanda okuyabilirsiniz. Belki de attığınız zar pek farkında olmadığınız ama ihtiyacınız olan bir konuya götürür sizi.
(Tanıtım Bülteninden)