Adli Hakimlik İş Hukuku Konu Anlatımı – Test Soruları Okan Yıldırım  - Kitap

Adli Hakimlik İş Hukuku

Konu Anlatımı – Test Soruları

1. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
238
Barkod:
9789757197317
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kamuoyunda I. Yargı Reformu Paketi olarak adlandırılan ve 24 Ekim 2019 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7188 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile adli hâkimlik savcılık sınavının alan bilgisi konuları arasına iş hukuku da eklenmiş.
Sınava yaklaşık 2 ay kala sınav kapsamında yapılan bu yenilik, sınavda başarılı olmak için her bir sorunun çok çok önemli ve kıymetli olduğunun bilincinde olan adli hâkim ve savcı adaylarını kaynak konusunda telaşlı bir arayışa itmiştir.
Bu çerçevede iş hukuku konusunda gerek doktora düzeyinde akademik uzmanlığı, gerekse pratik bağlamda dersleri, yayınları ve çalışmaları olan yazar, uzun yılların birikimi ve ürünü olan çalışmalarını ve sorularını ADLİ HÂKİMLİK İŞ HUKUKU kitabı bağlamında bir araya getirmiş, sınava hazırlanan adayların en hızlı ve en güvenilir pratiklikte yararlanmanıza hazırlamış.
Bu ADLİ HÂKİMLİK İŞ HUKUKU kitabında, sınav kapsamında sorumlu olacağınız bireysel ve toplu iş hukuku bağlamında hiçbir konu ve hususun atlanmadığı nokta atışı konu özetleri ile toplam 619 adet soru bulunmaktadır.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Bireysel İş Hukuku
.
Sendikalar Hukuku Ve Toplu İş Sözleşmesi