Olimpik Çocuk –3 Bilsem Matematik ve Zeka Kitabı (4. 5. 6. Sınıflar İçin) Kurbani Kaya, İrfan Özkaya, İbrahim Erkol  - Kitap
Olimpik Çocuk –3

Bilsem Matematik ve Zeka Kitabı

(4. 5. 6. Sınıflar İçin)

2. Baskı, 
Ocak 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
240
Barkod:
9786055255633
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kainat kitabının dilidir matematik. Bu kitap matematiğin gizemli dünyasına adım atmak isteyen parlak zekalı öğrenciler için hazırlanmış olup öğrencilere doğru ve mantıklı düşünmeyi, problem çözme becerilerini ve farklı bakış açıları kazandırmayı hedeflemektedir.
Olimpik çocuk serisinde bulunan şekil-yetenek problemleri, günlük hayat problemleri ve sayma sıralama problemleri ile problem çözme, analitik ve soyut düşünme, akıl yürütme gibi matematiksel becerilerinizi geliştireceksiniz. Sorularla yeterince uğraştıktan sonra çözdüğünüz veya çözümünü bulmakta zorlandığınız soruların cevaplarını ve çözümlerini çözümler bölümünden öğrenebileceksiniz. Bu sayede ulusal çapta yapılan BİLSEM sınavlarında ve hemen hemen her ilde ulusal çapta yapılan matematik yarışmalarına daha hazır hale geleceksiniz.
Olimpik Çocuk -1, matematik dersine meraklı 3. sınıf öğrencilerine ve tüm 4. sınıf öğrencilerine; Olimpik Çocuk -2,4. ve 5. sınıf öğrencilerine ve meraklı 3. sınıf öğrencilerine; Olimpik Çocuk -3 ise 4. 5. ve 6. sınıf öğrencilerine hitap etmektedir. Aynı zamanda 3. kitapta test ve klasik sorulardan oluşan deneme sınavları mevcut olup öğrencilerimizin Olimpik Çocuk serisindeki kazanımlarını ölçmektedir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Şekil – Yetenek Problemleri
.
Günlük Hayat Problemleri
.
Sayma – Sıralama – Seçme – Garantileme Problemleri
.
Deneme Sınavları
.
Cevap Anahtarı & Çözümler