Genel Yetenek / Genel Kültür KPSS Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular ÖSYM'nin Sorduğu Tüm Sorular Kolektif  - Kitap
Genel Yetenek / Genel Kültür

KPSS Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular

ÖSYM'nin Sorduğu Tüm Sorular

35. Baskı, 
Mayıs 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
781
Barkod:
9789944919579
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Diğer bütün sınavlarda olduğu gibi KPSS'ye hazırlanan adaylar da geçmiş yıllarda yapılan sınav sorularını incelemekte, bu soruları çözmekte ve eksik oldukları konulara yönelik olarak çalışmalarını hızlandırmaktadırlar. Geçmiş yıllarda yapılan sınav sorularına kısmen KPSS hazırlık kitaplarında yer verilmektedir. Ancak, 1999 yılından itibaren yapılmaya başlanılan bu sınavlarda sorulan soruların tamamının bulunduğu bir kaynak bugüne kadar yayımlanmamıştır.
Bu amaçla hazırlanan kitapta 1999 yılından başlayarak 2008 (dahil) yılına kadar yapılan tüm KPSS Genel Yetenek–Genel Kültür sınavlarında (ortaöğretim, ön lisans, lisans) sorulan sorulara yer verilmiştir. Bu sorular her bir alan için konularına göre ayrılmış, yıl yıl sıraya dizilmiş ve her bir sorunun altında çözümlerine yer verilmiştir. Örneğin, KPSS Türkçe soruları önce alanlarına ayrılmış (Sözcükte Anlam, Paragrafta Anlam vd.), ardından, bu konulara ilişkin sorular 1999 yılından başlayarak 2008 yılına kadar arka arkaya sıralanmış ve her bir sorunun altına açıklamalı cevabı yazılmıştır.
Bu anlamda; KPSS Tamamı Çözümlü Genel Yetenek–Genel Kültür Çıkmış Sorular ve Soru Bankası; kitabının bu sınavlara hazırlanan adaylar ve bu sınavlara dönük eğitim yapan kurs, dersanelerde görev yapan öğretmenler için önemli bir rehber kitap niteliğindedir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Genel Yetenek – Genel Kültür