Ticaret Hukuku (Tek Cilt) Ticari İşletme Hukuku – Şirketler Hukuku – Kıymetli Evrak Hukuku Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bozkurt  - Kitap

Ticaret Hukuku (Tek Cilt)

Ticari İşletme Hukuku – Şirketler Hukuku – Kıymetli Evrak Hukuku

3. Baskı, 
Ekim 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
494
Barkod:
9786056969980
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap esas olarak, İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi ile meslek yüksek okulu öğrencileri için ders kitabı ihtiyacını karşılamak başta olmak üzere; KPSS, Sayıştay, Kamu İhale Kurumu, Banka ve Bakanlık sınavları (Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı gibi) için kaynak olmak üzere hazırlanmış. Bu cilt, ticaret hukuku dersinin bir bütün olarak okunduğu fakültelerin ihtiyacı dikkate alınarak birleştirilmiş.
Kitapta konular temel özellikleri ile işlenmiş; gereksiz ayrıntılara girilmemiş ve öğreti tartışmalarından uzak durulmuş. Konuların okuyucunun zihninde somutlaşması ve konuların anlaşılabilmesi için, açıklamalar örnek ve şemalarla desteklenmiş.
Bu baskıda da, kitap baştan sona gözden geçirilmiş; kambiyo senetlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için, gerçek bono ve çek ile ciro zinciri, ilgili yere işlenmiş. Birçok bölüm yeniden kaleme alınmış; okuyucuya muğlak gelebilecek noktalar, tekrar yazılmış.
Kitap, yeni TTK ve Borçlar Kanununa uyarlanırken, yan mevzuattaki değişiklikler de ilgili yerlere işlenmiş.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri
.
Adalet ve Meslek Yüksek Okulları
.
Banka ve Bakanlık Sınavları
.
KPSS
Kitapla İlgili Kategoriler