Adım Adım Microsoft Office Outlook 2007 Step by Step Joyce Cox, Joan Preppernau  - Kitap
Adım Adım

Microsoft Office Outlook 2007

Step by Step

1. Baskı, 
Mart 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
432
Barkod:
9789755095370
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adım Adım Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft’un elektronik–posta, planlama ve bilgi yönetimi programı Outlook'un son sürümünü kullanmayı adım adım, hızla ve kendi başınıza öğretecek uygulamalı bir kaynaktır. Kitabın ekinde yer alan CD–ROM, alıştırmaları yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyalarını içermektedir. Kitapta yer alan ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır.
Adım Adım Microsoft Office Outlook 2007 ile e–posta, anlık ileti, takvim, kişi ve görevleri yönetme araçlarında ustalaşacaksınız. Bu kitapla e–posta göndermeyi, toplantılar zamanlamayı ve kolay takip için görevler ayarlamayı; kurallar, klasörler ve arama filtreleri kullanarak gelen kutunuzu yönetmeyi; e–posta yoluyla ya da Web üzerinden takviminizi paylaşmayı; gelen kutusundan RSS haber gruplarına erişmeyi; Outlook 2007’nin görünümünü ve çalışma biçimini istediğiniz gibi kişiselleştirmeyi; istenmeyen e–postaları engellemek ve hassas iletileri korumak için yöntemleri öğreneceksiniz.
Adım Adım Microsoft Office Outlook 2007, tüm yeni özellikleriyle Microsoft Office Outlook 2007’yi kullanmayı kısa zamanda ve hızla öğretecek bir kaynak kitaptır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Outlook 2007 İle Çalışmak
.
Kişi Bilgilerini Yönetmek
.
E–Posta İletileri Göndermek
.
E–Posta İletilerini İşlemek
.
Gelen Kutusu'nu Yönetmek
.
Takviminizi Yönetmek
.
Görevleri İzlemek
.
Bilgi Toplamak
.
Başkalarıyla İşbirliği Yapmak