Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri
Mayıs 2018 / 1. Baskı / 590 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 
   

Kitap içeriğinde çiğ sütte bulunan mikroorganizmalardan başlanarak çiğ sütte, içme sütünde, yoğurtta, ayranda, peynirde, krema, kaymak ve tereyağında, dondurmada, koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt ürünlerinde yapılan analizler yer almaktadır. Ayrıca süt ve süt ürünleri için önemli olan antibiyotik, aflatoksin, yağ asitleri, peptit içerikleri gibi özel analizlere de yer verilmiş.

Kitapta bazı analizlerin farklı farklı bölümlerde tekrar verilmiş olması gözden kaçan bir hata olmayıp kitabın kullanım kolaylığını sağlamak için yapılmış. Kitapta farklı üniversitelerden katılan 11 yazardan gelen bilgiler bir araya getirilmiş.

(Tanıtım Bülteninden)


Barkod: 9786055267445
Yayın Tarihi: Mayıs 2018
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 590
Yayınevi: Sidas Yayınları
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Birol Taş
Aralık 2018
23.15 TL
Sepete Ekle
Franklin Hiram King
Mayıs 2018
33.70 TL
Sepete Ekle
Abdullah Aysu
Mayıs 2018
29.63 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019