Kafanı Topla Zihinsel Hazırlık Bilimi Daniel Mcginn  - Kitap

Kafanı Topla

Zihinsel Hazırlık Bilimi

1. Baskı, 
Ağustos 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x22
Sayfa:
221
Barkod:
9786058188990
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
159,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Daniel McGinn, bu kitabında en son psikolojik araştırmaları ortaya koyuyor ve sporcular, askerler, sunucularla, yılların deneyimini taşımalarına rağmen sonunda sahne sırası onlara geldiğinde gösterecekleri esas performansla değerlendirilecek insanlarla röportajlar yapıyor. McGinn, sahne arkasındaki gerilimimizi yatıştırmaya çalışmanın anlamsızlığını ve bunu heyecana dönüştürmeniz gerektiğini, hazır olmak için yaptığımız anlamsız ritüellerin son dakikada yapılan provalardan nasıl daha etkili olduğunu ve doktorunuzdan alacağınız bir reçetenin en iyi becerilerinizi ortaya çıkarmada nasıl yardımcı olabileceğini ortaya çıkarıyor.
İster sporcu, ister satış elemanı, aktör ya da girişimci olun, kötü geçen bir saat, aylarca yapılan sıkı çalışmayı çöpe atabilir. Sonunda yanlış şeyler yapmamıza neden olan ve birbiriyle çelişen pek çok popüler tavsiye var.
McGinn, gerçekleri kocakarı masallarından ayırıyor ve yeteneklerinizi etkin hâle getirmek, duygularınızı en iyi şekilde kullanmak ve bütün dikkatleri üzerinize çekmek için kafanızı toplamanızı sağlayacak yeni ve araştırmaya dayalı stratejilerini sizlerle paylaşıyor.
(Tanıtım Bülteninden)