Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliğinde Sistem Analizi ve Tasarımı Dr. Gökhan Silahtaroğlu  - Kitap
Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliğinde

Sistem Analizi ve Tasarımı

1. Baskı, 
Kasım 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
221
Barkod:
9786054220106
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
410,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta "Sistem Analizi ve Tasarımı" alanına giren konular yazılım mühendisliği veya daha genel anlamda bilişim uygulamalan açısından ele alınmıştır. Kitabımızın ilk bölümünde sistem analizi ve tasanmı hakkında genel kavramlar verilmiş olup ve sistem analistliği de açıklanmıştır. Daha sonra sistem geliştirme yaşam döngüsü planlama evrelerine aynimış ve herbir evrede yapılması gereken süreçler açıklanmıştır.
Analiz aşamasında bilgi toplama süreci teknikleri, hızlı uygulama geliştirme yaklaşımı, veritabanı, ağ ve arayüz tasanmlan ele alınmıştır. Son olarak da uygulama ve destek evreleriyle belgelendirme süreci verilmiştir.
."Sistem Analizi ve Tasanmı" adlı bu kitabımız üniversitelerin mühendislik, fen ve idari bilimler fakültelerine bağlı bilgisayar, endüstri ve yazılım mühendisliği bölümlerinde; matematik–bilgisayar, bilgisayar bilimleri, yönetim bilişim sistemleri, enformatik gibi bölümlerde ciddi bir kaynak ve yardımcı ders kitabı niteliğindedir. Müfredatta bulunan Sistem Analizi ve Tasanmı dersini alan öğrencilere bir bilişim sisteminin baştan aşağıya nasıl kurulacağını ve aşamalarını örneklerle anlatan önemli bir eserdir.Yazılım dünyasında profesyonel olarak çalışanlar için de Sistem Analizi ve Tasanmı konusunda ciddi bir yol göstericidir.