Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Mutfak Uygulamaları
İşletme ve Eğitim Rehberi
Ocak 2019 / 1. Baskı / 184 Syf.
Fiyatı: 19.00 TL
3 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Kitapta gastrononomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri ile beslenmenin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinin görüşleri alınarak özenle seçilmiş ve uygulanmış standart tariflere, bunlara ilişkin görsellere ve besin değerlerine yer verilmiş. Sağlıklı beslenme son dönemlerde tüketiciler tarafından çok daha fazla önemsenmektedir. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik kitapta standart tariflerin besin analizleri de yapılmış.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786052540763
Yayın Tarihi: Ocak 2019
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 184
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

İlyas Ertuğrul İnan
Nisan 2019
25.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Boz
Mart 2019
19.50 TL
Sepete Ekle
Selda Uca
Mart 2019
17.50 TL
Sepete Ekle
Aytekin Alpullu
Şubat 2019
23.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2019