21.Yüzyılla Büyük Yüzleşme Önce İnsan, Sonra Ekonomi – 2 Şerafettin Aşut  - Kitap

21.Yüzyılla Büyük Yüzleşme

Önce İnsan, Sonra Ekonomi – 2

1. Baskı, 
Haziran 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
360
Barkod:
9786053223566
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
32,41
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut'un, MTSO Başkanlığına seçildiği 2009 tarihinden 2013 yılına kadar MTSO Haber gazetesinde çıkan başyazılarından seçmeleri içeren Önce İnsan Sonra Ekonomi–Hayat Bir Dayanışmadır kitabının olumlu sonuçları yeni bir kitabın hazırlanması gereğini ortaya koymuştur.
Bu kitapta Şerafettin Aşut'un kaleme aldığı yazıların 2014-2017 yıllarını kapsayan kısımları da ilave edilerek ilk kitap zenginleştirilmiş oldu. Yenilenen hali ile 21. Yüzyılla Büyük Yüzleşme–Önce İnsan Sonra Ekonomi-2 aslında Mersin ve Türkiye ekonomisiyle birlikte, kentin ve ülkenin sosyal yaşamına tutulan bir ışıktır, yazıldığı dönemlerin bir aynasıdır.
Bu eser sadece bugüne ait bir çalışma değil; aynı zamanda gelecek nesillere Mersin ve Türkiye ekonomisi ile ilgili ciddi bilgiler sağlayacak tarihi bir vesika olacaktır. Kitaba girecek yazılar seçilirken özellikle gençlere hitap eden, gençlerin vizyonunu genişletmeyi hedefleyen yazılar seçilmiştir. Çünkü ülke olarak tek zenginliğimiz insanımızdır, gençlerimizdir.
(Tanıtım Bülteninden)