Avrupa Vergi Hukuku Prof. Dr. Tuncay Görgülü  - Kitap

Avrupa Vergi Hukuku

1. Baskı, 
Eylül 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
194
Barkod:
9786050506488
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
300,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap Vergi Danışmanları, Malî Müşavirler, Muhasebeciler, Şirket Yöneticileri ve genç profesyoneller için özellikle çok doğru ve çok iyi bir yol göstericidir. Uygulama içinde pratik olarak verilen 50 örnekli çalışmayla, metin yorumları verileri sunularak, örnek pratik uygulamaları ve referanslarıyla ölçülüp, karşılaştırılarak değerlendirilmiş.
Ayrıca Gelir Vergisi Hukuku ve çeşitli vergi yükümlülüklerinin, kişisel ve maddî vergi yükümlülüklerinin farklı üye ülkelerdeki, vergi verilerinin ve hassas noktalarının kazanılması, yabancı vergi kanunları, tüm ülkelerde birlikte olan transfer fiyatları ile çifte vergilendirme anlaşmalarının hükümleri ve Avrupa vergi hukuku (Burada vurgulanmak istenen ulusal vergi normlarının Avrupa Birliği Topluluğu içinde hangi sıralamayı alacağıdır.) karşılaştırılıp değerlendirilmesi de gerçekleşmiştir.
Bu konularda yapılan araştırmalar, çalışmalar Avrupa vergi hukukunun odak noktası olduğu var sayılır, bu alandaki ağırlık notlarındaki veriler ile bu çalışmanın dipnotlarında belirtilen ve incelenerek başvurulan kaynaklar bu eserin ana temellerini oluşturur. Bu konular araştırmada tekrar edilmiş olarak gözükse de bu konudaki vergisel kavramlar ve düşünsel açılımlar bu eserin içindedir.
(Girişten)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Avrupa Vergi Hukuku
.
Varlık ve Ulaşımın Çifte Vergilendirilmesi