Organik Kimya Çalışma ve Problem Çözümleri El Kitabı (Yapı ve İşlev) Neil Schore  - Kitap

Organik Kimya Çalışma ve Problem Çözümleri El Kitabı

(Yapı ve İşlev)

6. Baskı, 
Şubat 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
519
Barkod:
9786053552413
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
210,00
İndirimli (%10):
189,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Organik Kimya kitabının altıncı baskısı çok sayıda yeni problem içermektedir. Ayrıca her bölümde çözülmüş alıştırmalar (Kavramlarla Çalışma) vardır. Yine her bölümün sonunda çözülmüş "Bölüm Pekiştirme Sorulan" verilmiştir. Son olarak, kitap boyunca bölüm sonu sorularının sayıları arttırılmıştır. Bütün bunlardan amaç öğrenciye problem çözme yeteneği kazandırmaktır.
Bu el kitabı verilen yeni problemlerin çözümünde izlenen yolu gösterecektir. Çözüm formatı, öğrencinin her bir problemin çözüm yollarını, her bir yolun nereye götüreceğini, ne kadar verimli olacağını ve nihayet sonraki basamağa geçişi düşünmesine yardımcı olmak üzere düzenlenmiştir. El kitabındaki orijinal çözümlerin çoğunda olduğu gibi, bu yeni çözümler de başarılı bir strateji geliştirilebileceğini gösteren "düşünme haritası" çıkarmaya yardımcı olmayı amaçlamıştır.
Organik Kimya yazarlarından biri tarafından yazılan bu el kitabı, problem çözme yeteneğinizi geliştirmenizde yardımcı olacak ve bölüm sonlarındaki problemler, sizin konuları anlayıp pekiştirmenizi sağlayacaktır. Ders kitabının Altıncı Baskısına bağlı olarak, bu el kitabı aşağıdaki konuları içerir:
- Her bölümde, o bölümdeki konularla ilgili bir giriş,
- Bölümdeki kesimlerle ilgili notlar,
- Her bölümde anahtar kavramlarla ilgili öneriler,
- Bölüm sonu problem çözümlerinin ayrıntılı olarak ve dikkatlice açıklanması, neden o çözüm yolunun izlendiğinin belirtilmesi,
- Önemli terimleri açıklayan sözlük..
Kitapla İlgili Kategoriler