SolidWorks & SolidCAM 2013 Ali Naci Bıçakcı  - Kitap

SolidWorks & SolidCAM 2013

1. Baskı, 
Haziran 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x24
Sayfa:
844
Barkod:
9786055201180
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
SolidWorks ve SolidCAM’i bilen ve daha yakından tanımak isteyen, 3DQuickPress ve 3DQuickMold ile sac metal kalıp tasarımı ve plastik enjeksiyon kalıp tasarımı yapmak isteyenler; Endüstrinin çeşitli dallarında çalışanlar, Üniversiteler, Meslek Yüksek Okulları ve Meslek Liseleri için yardımcı eğitim kitabıdır.
Kitabın SolidWorks bölümü; sizi bilgi ve uygulamaları ile başlangıç seviyesinden alıp, ileri seviyeye çıkartacak, SolidCAM bölümü ile de; tasarladığınız ürünün üretimini, her aşamada yapabileceksiniz.
Ayrıca uzun zamandır artık ihtiyaç hissedilen, konusunda yazılı, derli toplu eğitim kaynakları bulunmayan kalıpçılık konusunda, sac metal kalıpçılığının yanında plastik enjeksiyon kalıpçılığı da bu baskıda eklenmiş oldu.
3DQuickPress bölümü ile; Sac açınımı, zımba tasarımı ve şerit yerleşim işlemlerinden kalıp seti oluşturmaya kadar işlemleri.. 3DQuickMold bölümü ile; Kalıbın erkek-dişisini ve maçalarını çıkarma, kalıp seti oluşturma, yolluk sistemleri ve iticiler gibi işlemleri zevkle yapabileceksiniz.
Kitabın yanında verilen 3xDVD ile yazılı ve görsel dokümanlar öğreniminizi kolaylaştıracak, benzersiz uygulama, zengin sunum ve filmler konunun öğrenilmesi daha da zevkli hale getirecektir.
Ali Naci BIÇAKCI’ nın kaleme aldığı bu kitapla uygulamalı örnekler, görsel eğitimler ve sunumlar, hatta CNC tezgahlar üzerinde yapılan uygulamaları ile programın derinliklerine ineceksiniz.