iPhone ile Programlama Ahmet Vural  - Kitap

iPhone ile Programlama

1. Baskı, 
Kasım 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
214
Barkod:
9789944711456
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Herkes iPhone ile yazılım geliştirebilir! iPhone, daha piyasaya sunulur sunulmaz bir cep telefonu olmanın çok ötesine geçmiş, yenilikçi bir ürün. Apple’ın bilişim ve iletişim teknolojilerinde çığır açan en son ikonlarından biri. iPhone kullanıcıya yüzlerce, binlerce farklı uygulama sunmanın yanı sıra, herkesin yazılım geliştirerek bütün dünyaya açılması için fırsatlar da sunuyor. Üstelik, bu fırsatlardan sadece profesyonel yazılımcılar değil, meraklı geliştiriciler de yararlanabilir! Ahmet Vural’ın kitabı, basitten karmaşık işlemlere doğru ilerleyen bir yapıda ve daha önemlisi, yazılım profesyonellerinden çok yazılım ile az çok alakadar olmuş meraklı geliştiricileri hedef alıyor.
Programlama ile ilgili bir temeliniz varsa, bu kitap sayesinde basit ve hızlı bir biçimde iPhone için uygulama geliştirme ve Objective–C konusunda temel bilgi sahibi olabilirsiniz. Okuyucuyu korkutmamak için yazar ilk bölümde Objective–C kullanmadan, sadece Interface Builder ve Xcode ile çok basit bir uygulama anlatıyor. Bütün konular, uygulamalar eşliğinde ele alınıyor.
App Store, mobil uygulamaların farkları, Objective–C, temel iPhone geliştirme elemanları, iPhone’un programcılar tarafından kullanılabilecek ilginç özellikleri, App Store’de pazarlama yapmanın püf noktaları... Ahmet Vural’ın kitabı, parlak fikirleri olup iPhone’un renkli dünyasına yeni öğeler eklemek ve tabii bu şekilde biraz da para kazanmak isteyen herkes için...
Kitabın Konu Başlıkları
.
Mobil Uygulamaların Özellikleri
.
iPhone ve App Store
.
Cocoa Touch
.
Objektive–C
.
Infrance Builder
.
iPhone Simulator
.
Quartz
.
Multiview
.
Multitouch Özelliği
.
iPhone 4’ün Getirdikleri
.
Örnek Uygulamalar
.
App Store’ Kemelli Pazarlama Teknikleri