Gıda Laboratuvar Tekniği Prof. Dr. Duygu Göçmen  - Kitap

Gıda Laboratuvar Tekniği

1. Baskı, 
Şubat 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
208
Barkod:
9786057846464
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
154,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve meslektaşlar için hazırlanan bu kitapta; gıda laboratuvar tip ve özellikleri, gıda laboratuvarında uyulması gereken temel güvenlik kuralları ve güvenli çalışılabilmesi için alınması gerekli tedbirler, gıda laboratuvarında kullanılan malzemeler (cam, metal, porselen), cihazlar, filtre malzemeleri, laboratuvar donanımları, çözelti hazırlama, gıda analizlerinde uygulanan ortak ön işlemler (örnek alma, ezme, öğütme, tartım, kurutma, yakma ve kül etme, miktar analizleri, ayırma ve saflaştırma işlemleri), kimyasal maddelerin depolanması ve laboratuvar atıklarının bertaraf edilmesi konuları yer almaktadır.
(Önsözden)